Колвік - ресторан-палац з неймовірною аурою
- 02.08.2016 13:46
Інтерв’ю з директором ресторану "Колвік" Фіалкою Миколаївною Дедилюк
Пані Фіалко, розкажіть, з чого почалась історія успіху ресторану «Колвік»?
Фіалка Миколаївна: Ідея створення ресторану належить моїй мамі Вікторії Степанівні. Це талановита і мудра бізнес-вумен, сильна жінка, яка завжди у всьому досягає успіху, яка започаткувала власну бізнес-імперію в Чернівецькій області. Ресторан «Колвік» відкрився у 2000 році взимку, під Новий рік. З того часу багато чого змінилось — був розбудований цілий комплекс, наразі ресторан має витончений та стильний сучасний інтер’єр. Ми слідкуємо за модними тенденціями, крокуємо у ногу з часом. Меню ресторану «Колвік» - сучасне і представлене стравами української та європейської кухонь. Що стосується успіху ресторану, то він визначається в задоволених та вдячних клієнтах.
Яка концепція ресторану «Колвік»? Чим він відрізняється від інших закладів?
Ми пропонуємо нашим клієнтам справжні царські зали — ошатні та затишні інтер’єри. «Колвік» позиціонується як справжній ресторан-палац, де будь-яке свято буде красивим та незабутнім. Заклад цікавий нашим відвідувачам через смачну кухню, ошатні зали, гарну живу музику.
Розкажіть про фірмові страви ресторану «Колвік».
Шеф-кухарі ресторану про понують скуштувати гуску в малиновому соусі, запечену свинину з вишнею, з десертів — смажене морозиво в пластівцях, а також королівське парфе, яке точно прийдеться до смаку гостям.
Які діють спеціальні пропозиції для гостей?
Молодятам до весілля ми даруємо номер в готелі. До весіль а інших урочистих подій пропонуємо гарні фуршети та оригінальні кенді-бари. Пропонуємо смачні та неймовірно красиві торти та тістечка власного виробництва. І найголовніше — у нас завжди доступні ціни! До нас приїздять люди з усіх куточків Буковини і повертаються ще. Персонал ресторану робить усе можливе, щоб зробити відпочинок максимально комфортним, а страви — смачними. Решту справи робить добра аура ресторану, про яку нам розказують самі люди.
Що ви хотіли би побажати читачам нашого журналу?
Перш за все бажаю міцного здоров’я, успіху, достатку, гарного настрою. А для гарних свят ми вас запрошуємо до ресторану «Колвік»!



За матеріалами журналу "Петрівський ярмарок".
Коментарі (0)
Другие новости:
- 06.11.2025 11:15
Масована атака на Кам’янське: ніч терору, зруйновані будівлі та поранені мирні жителі
Пожежі, руйнування і паніка серед мешканців
- 06.11.2025 11:13
У Чернівцях стартує опалювальний сезон: тепло подадуть з 4 листопада
З 4 листопада у Чернівцях офіційно розпочнеться опалювальний
- 03.11.2025 17:07
Лише в окремих регіонах: графіки відключення світла на 4 листопада
Заклик до громадян
- 03.11.2025 16:24
ЗСУ тиснуть під Добропіллям: наступ українських військ змушує росіян відтягувати сили з Покровська
Українська армія продовжує активні наступальні дії на Добропільському
- 03.11.2025 15:38
- 03.11.2025 15:00
Корабель інопланетян чи звичайна комета прилетить у листопаді?
Як було виявлено об’єкт 3I/ATLAS
- 03.11.2025 14:54
Програма УЗ-3000: кому дістанеться безкоштовна поїздка залізницею і чому не всім
В “Укрзалізниці” розповіли, як працюватиме нова соціальна ініціатива — програма “УЗ-3000”
- 03.11.2025 14:48
Команда США приїде до України для узгодження спільної дронової програми
Уже наступного тижня до України прибуде представницька делегація зі
- 03.11.2025 12:02
Чернігів під небом тривоги: як живе місто, де темрява стала звичною
Чернігів не спить. Навіть коли здається, що
- 30.10.2025 21:35
.jpg)