Тимошенко повторює меседжі російської пропаганди

- 24.07.2018 10:23
Тимошенко повторює меседжі російської пропаганди

В заявах лідера ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко все частіше звучать вислови, більш притаманні російській пропаганді. Нещодавно вона заявила, что президент України намагається розв’язати в країні війну, як вже з року в рік промовляють в Росії.

За словами Тимошенко, президент має намір сприяти захопленню українських територій, аби не проводити вибори, натомість ввівши надзвичайний стан.

При цьому, очільниця "Батьківщини" висловлюється про проросійських бойовиків на Донбасі як про керівників ЛНР та ДНР, а не на бойовиків, які діють за вказівками кураторів з сусідньої держави. Про окупацію Росією Криму та акти військової агресії на окремих територіях Донецкої та Луганської областей Тимошенко дивним чином не згадує, роблячи ще під час інтерв’ю на українському каналі UA: Перший.

Варто зазначити, що нещодавно пресс-секретар російського президента Володимира Путіна Дмитро Пєсков зробив аналогічну заяву про те, що в Україні планується розв’язання війни.

Віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко з обуренням заявила, що війна вже давно іде, і в ній Україна не нападала, а захищається. Геращенко нагадала Тимошенко, що саме Росія анексувала кримський півострів та керує окупацією на Донбасі.

На власній сторінці в Facebook голова парламентскої делегаціє в ПАРЄ Володимир Ар’єв відзначив, що Юлія Тимошенко буквально використовує у своїх заявах тези з російського пропагандистського сайту Украина.ру. Також наводимо нижче скріншоти зі статтями, які привів в якості прикладу Ар’єв на сторінці у соцмережі.


Безліч українських журналістів обурені заявами Тимошенко і пропонують їй або відкрити факти, якими вона ніби оперує, або ж вирушити за грати через провокативні заяви та працю на країну-агресора. Багато хто наполягає на тому, що Тимошенко все міцніше закріплює за собою статус кремлівської маріонетки.

Нагадаємо, що бойові дії на Донбасі тривають понад чотири роки, і жертвами військової агресії РФ в Україні стали понад 10 тисяч людей. А одже заяви про розв’язання війни Україною та захист бойовиків є нічим іншим, на думку активістів, аніж зневагою до пам’яті загиблих, за що необхідно вибачитись.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Юлія Тимошенко опинилась в числі депутатів, які пропустили найбільше голосувань в Верховній Раді. Водночас, лідер "Батьківщини" не голосувала тако за закон про реінтеграцію Донбасу, у якому РФ називають країною-агресором.


Ключові слова: юлія тимошенко, війна в україні

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Унаслідок російських атак 20 вересня енергетична інфраструктура в п'яти областях України зазнала пошкоджень а в Дніпропетровській області було поранено співробітника обленерго
- 21.09.2024 14:12
У Франції завершився перший навчальний курс для українських пілотів Франція успішно завершила підготовку першої групи українських пілотів н
- 20.09.2024 15:17
Імперія бонусів у Slotor777: Ваш маршрут до успіху Спробуйте свою удачу безкоштовно
- 19.09.2024 18:44
6000 доларів США за дорогу до Румунії Нелегальний бізнес 29-річного жителя Одеської області викрили та задокументували
- 19.09.2024 16:03
Цистит:причины и психосоматика Почему женщины так часто страдают циститом: как устранить этот недуг
- 02.09.2024 13:56
На Буковині минулої доби поліцейські задокументували дві аварії з потерпілими У результаті аварії старший з водіїв отримав закриту травму
- 26.08.2024 11:56
Монетизація Тік Ток: твоя мрія про заробіток в Інтернеті стала ближчою Соціальна мережа Tik Tok у багатьох українських користувачів асоціюється лише з
- 26.08.2024 11:02
Тисячам росіян на Курщині загрожує оточення Український артилерист зазначив, що переправи російських військ через річки часто відбуваються в паніці.
- 22.08.2024 09:23
Росіяне захопили Камишівку, Заповітне та Новобажане У Мирнограді Донецької області закрито два райони, і зараз
- 22.08.2024 09:15

Всі новини