Тест на Ковід перед політом до Єгиту. Як уникнути проблем на відпочику у Єгипті?

- 02.04.2021 09:54
Тест на Ковід перед політом до Єгиту. Як уникнути проблем на відпочику у Єгипті?

Як полетіти в Єгіпет без проблем з тестом на Ковід 19.

Важлива інформація для туристі, які подорожують до Єгипту! Для в'їзду в Єгипет (з 01.09.2020) з туристичною метою необхідні наступні документи:

1. Підтвердження негативного результату ПЛР-тесту на SARS-CoV 2, який повинен бути не старше 72 годин з моменту забору аналізу до перетину кордону Єгипту. Наприклад , прибуття в Марса-Алам за розкладом в суботу о 13:10. Час здачі тесту, яке буде вказано і в підтвердженні, має бути не раніше середи 14:00Для туристів, які подорожують на рейсі PS 7161/2261 і 7163/2263 - здача тестів ТІЛЬКИ на території України перед вильотом. Туристи без підтвердження негативно ПЛР-тесту не будуть допускатися на груповий трансфер.

Документ повинен бути виданий офіційною лабораторією, зареєстрованої в державі походження документа, і містити печатку лабораторії, містити точну дату і час складання тесту особою; без яких-небудь дефектів (виправлень, стирань, поправок) і перекладений на англійську мову. Необхідно мати при собі в одному екземплярі паперовий оригінал сертифіката з печаткою лабораторії під час проходження реєстрації на рейс в Україні і для проходження прикордонного контролю в Єгипті, або містити водяний знак, або QR-КОД, який повинен переходити на результат ПЛР тесту на офіційному сайті лабораторії , а також одну роздруковану копію (паперову копію) яка забирається в аеропорту Єгипту. Рекомендуємо мати при собі саме оригінал з мокрою печаткою лабораторії на руках.

У день вильоту з собою обов'язково мати оригінал і роздруковане підтвердження негативного тесту. Здача тесту є обов'язковою для всіх туристів, які подорожують до Єгипту, крім дітей до 5,99 років.

2. Спеціальна декларація Declaration Form (шаблон для роздруківки) вручну заповнюється (зразок для заповнення додається) в аеропорту вильоту перед отриманням посадкового талона або попередньо до прибуття в аеропорт. Бланк передається в Карантинну службу по прильоту в аеропорт призначення. Туристи зобов'язані мати діючу медичну страховку, яка покриває дати перебування в країні.

Дана форма заповнюється і роздруковується туристом / агентом самостійно.

Інформація по вильотів чартерними рейсами в Єгипет. ВАЖЛИВО! (Для туристів, які подорожують на рейсі PS 7161/2261 - здача тестів ТІЛЬКИ на території України перед вильотом. Туристи без підтвердження негативно ПЛР-тесту не будуть допускатися на груповий трансфер.

Якщо після здачі тесту немає повідомлення про необхідність отримання результату, тобто не була відправлена ​​квитанція, турист / агент особисто несе відповідальність за відсутність / несвоєчасну видачу документів.

1. Реєстрація на рейс

Починаючи з 07.11 номера рейсів в Марса Алам: PS2261 / 2262 і PS7161 / 7162 (це один борт літака).
Онлайн реєстрація доступна за 48 годин до вильоту на сайті МАУ в розділі регулярного рейсу за номером квитка ( «Бронювання або квиток») https://ocki.flyuia.com/checkin/#/login/pnr?language=ua
Для реєстрації потрібно:
- вибрати аеропорт вильоту Kyiv, Boryspil International Airport (Київ, а / п Бориспіль)
- прибуття RMF (Марса-Алам)
- вказати латиницею прізвище, ім'я
- вибрати дату

Зареєструватися можна в аеропорту перед вильотом (не пізніше ніж за 2 години). Реєстрація безкоштовна
Якщо ви зареєструвалися і не маєте можливості завантажити або роздрукувати посадочні талони, то це можна зробити в самому аеропорту на стійці реєстрації. Посадочні талони для чартерних рейсів видаються безкоштовно!

На зворотному шляху Марса Алам - Київ - реєстрація відкривається за 48 години до вильоту. Обов'язково в аеропорту вильоту потрібно мати квиток / посадковий талон, роздрукований або скачаний в телефоні.

2. З 12 жовтня 2020 р пасажирам заборонено перебувати на борту літака в масках / респіраторах з клапанами, оскільки вони пропускають повітря, що видихається і не забезпечують достатнього захисту.

Дітям до 6-ти років дозволено перебувати на борту літака без масок / респіраторів.


Ключові слова: тест на ковід Єгипет, як сдати тест на ковід перед Єгиптом Киів

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19
Владелец Крокус Сити Холл взял кредиты с сыном Эмином для спасения своего безнеса Миллиардер Араз Агаларов и его сын, известный певец Эмин
- 23.03.2024 22:44
Кто хозяин Крокус Сити Холла? Данные 2024 Крокус Сити - это крупный деловой и торговый комплекс в Москве, принадлежащий российскому бизнесмену и
- 23.03.2024 22:30
Сколько погибших в Крокус Сити Холл? В подмосковном концертном зале «Крокус Сити Холл»
- 23.03.2024 21:42
Что известно о террористах в Крокус Сити, кто они, кого задержали Что стало с теми террористами, атаковавшими Крокус: кого когда задержали, кто они?
- 23.03.2024 18:24
Що пишуть європейські ЗМІ та США про теракт в Крокус Сіті Хол Що західні ЗМІ пишуть про теракт у «Крокусі», кого і чому засуджують
- 23.03.2024 18:12
Теракт у Крокус Сіті Холлі: як це було всередині, розповіді очевидців Теракт у «Крокус Сіті Холлі»: як це було всередині, розповіді очевидців
- 23.03.2024 17:30
Біля берегів Індонезії стався сильний землетрус Біля берегів Індонезії стався землетрус магнітудою 5,3
- 23.03.2024 12:49
Почему террористы напали на Крокус Сити Холл в Москве, что это за место По сообщениям, нападавшие открыли огонь, за которым последовали взрывы и возгорание
- 22.03.2024 22:00

Всі новини