Президент Зеленський назвав своєю головною метою завершення війни на Донбасі

- 01.01.2022 13:56
Президент  Зеленський назвав своєю головною метою завершення війни на Донбасі

Президент  Зеленський назвав своєю головною метою завершення війни на Донбасі, а лінія розмежування на Донбасі зникне, коли ми заберемо її в голові.

Президент України Володимир Зеленський у новорічному зверненні до співгромадян назвав свою головну мету. Відеоролик із привітанням  опублікований у його Telegram-каналі.

Звернення українського лідера тривало понад 22 хвилини. Воно стало рекордним за тривалістю. За словами В. Зеленського, головною метою його президентства є закінчення війни на Донбасі.

І, на жаль, ми поки що не закінчили війну на сході нашої держави. І це моя головна ціль. Саме тому я говорю "поки". Тому що наступний рік точно буде кращим!

Іншими проблемами, на які вказав лідер країни, є небажання українців вакцинуватися та низькі зарплати вчителів.

Лінія розмежування

Зеленський також побажав, щоб сусіди приходили в гості «з холодцем та пляшкою, а не зі зброєю та без стуку», а родичі приїжджали частіше з Донбасу та з Криму. "Але не в гості, а до себе додому", - додав він.

Крім того, Президент України розповів, коли зникне фронт у Донбасі. За його словами, «як тільки ми приберемо лінію розмежування у голові, вона зникне і на карті». Це єдина фраза, яку Зеленський вимовив російською.

Водночас президент України заявив, що Київ не боїться появи військових поряд із українським кордоном. «Нас лякали всередині країни. І лякали ззовні. Але будь-яка армія з того боку кордону нас не лякає, тому що значна армія з нашого боку кордону нас захищає», — зазначив Зеленський.

Він також наголосив, що наразі армія України має найбільший бюджет в історії країни. Він пообіцяв, що такий стан справ збережеться й надалі. Але для мене це не перемога, а норма. Бо гріш ціна життя держави, яка не захищає тих, хто захищає її ціною життя», - наголосив він.

Повернення Криму


У своєму зверненні Зеленський висловився про Крим, заявивши, що не чекає, «поки що світ вирішить наші проблеми». Він наголосив, що Київ зміг повернути півострів у світовий порядок денний. На думку українського лідера, це перший крок до повернення Криму до республіки.

Він також нагадав, що на саміті «Кримська платформа» 46 країн-учасниць висловилися за те, що півострів має знаходитися під юрисдикцією Києва.


Ключові слова: новорічне привітання Зеленського 2022

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19
Владелец Крокус Сити Холл взял кредиты с сыном Эмином для спасения своего безнеса Миллиардер Араз Агаларов и его сын, известный певец Эмин
- 23.03.2024 22:44
Кто хозяин Крокус Сити Холла? Данные 2024 Крокус Сити - это крупный деловой и торговый комплекс в Москве, принадлежащий российскому бизнесмену и
- 23.03.2024 22:30
Сколько погибших в Крокус Сити Холл? В подмосковном концертном зале «Крокус Сити Холл»
- 23.03.2024 21:42
Что известно о террористах в Крокус Сити, кто они, кого задержали Что стало с теми террористами, атаковавшими Крокус: кого когда задержали, кто они?
- 23.03.2024 18:24
Що пишуть європейські ЗМІ та США про теракт в Крокус Сіті Хол Що західні ЗМІ пишуть про теракт у «Крокусі», кого і чому засуджують
- 23.03.2024 18:12
Теракт у Крокус Сіті Холлі: як це було всередині, розповіді очевидців Теракт у «Крокус Сіті Холлі»: як це було всередині, розповіді очевидців
- 23.03.2024 17:30
Біля берегів Індонезії стався сильний землетрус Біля берегів Індонезії стався землетрус магнітудою 5,3
- 23.03.2024 12:49
Почему террористы напали на Крокус Сити Холл в Москве, что это за место По сообщениям, нападавшие открыли огонь, за которым последовали взрывы и возгорание
- 22.03.2024 22:00

Всі новини